INFO CONCURS 2023

– INSCRIPCIONS TANCADES – 

El Concurs de Música Jove del Maresme és una de les accions dels plans locals de joventut de Montgat, Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar, Tiana i Tordera. Aquest concurs té com a finalitat, donar suport i promocionar els grups locals de música jove del Maresme.

Qui hi pot participar? 

  • Els/les components dels grup o solistes dels quals tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i com a mínim una d’elles  estigui empadronada a un dels municipis del Maresme. (S’admet que alguna persona  sigui menor o major de les edats indicades, sempre que la majoria de components del grup estiguin dins d’una de les categories. En tot cas, l’edat mínima és de 14 anys i la màxima, de 35 anys) 
  • El grup ha de designar una persona de contacte, que en serà̀ la interlocutora. Aquesta persona ha de ser major de 16 anys.
  • L’organització valorarà si exclou algun grup inscrit si no compleix el requisit de grup emergent.
  • Els grups o solistes guanyadors/es en anteriors edicions es podran tornar a presentar sempre que compleixin els requisits de les bases.

Inscripcions 

Les inscripcions es podran fer directament pel formulari d’aquesta web, adjuntant la documentació que s’indica a les bases.

Una vegada s’ha realitzat la inscripció, tots els grups i artistes hauran d’adreçar-se al PIJ (Punt d’Informació Juvenil) d’un dels municipis organitzadors, de manera presencial, per portar la documentació que s’indiqui a la inscripció.

Premis 2023  

Premi consistent en l’adquisició de material musical. S’escollirà per votació popular durant les actuacions, per un valor de 500€.

Premi consistent en la contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per un valor de 400€.

Premi consistent en la participació a una Fira Professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al “management”, per un valor de 500€.

Premi consistent en la gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV, per un valor de 2.000€.

Premi local a la millor proposta de cada municipi organitzador, dirigit a grups o solistes participants i residents a Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar. Els participants tenen accés a un premi a la millor proposta musical de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final del concurs. El grup seleccionat serà escollit per una persona representant de cada ajuntament. Cadascun dels municipis organitzadors podran atorgar el premi de la millor proposta de cada municipi a càrrec de les partides pressupostàries de cada ajuntament, en concepte d’una actuació a les festes majors del seu municipi o cicle musical municipal, per un valor de 600€.

INSCRIPCIONS 2023 TANCADES

Un cop enviat el formulari d’inscripció, t’enviarem un email amb els propers passos a seguir per finalitzar el procès. Tenim ganes d’escoltar les vostres propostes!!

Consulta les bases del concurs 2023 amb tota la informació i la documentació per entregar al PIJ dels municipis organitzadors.

Per ampliar la informació, us podeu adreçar als equipaments de joventut de cadascun dels municipis participants o bé contactar amb info@maresmusic.cat

Cabrils

Espai Jove Altell
C. Emília Carles, 6 – 08348

Tel.: 93.753.38.06/678605615
a/e: joventut@cabrils.cat
Facebook: Altell.Espai Jove.Cabrils Instagram: @joventut_cabrils

El Masnou

Servei d’Informació Juvenil
C. Fontanills, 77 – 08320

Tel.: 935571875
a/e. sij@elmasnou.cat
Instagram: @elmasnou_jove

Montgat

Espai Jove de Montgat
C. Pare Claret, 99 1a planta – 08390

Tel.: 672 21 35 31
a/e: pij.montgat@montgat.cat
Facebook: Espai Jove de Montgat Instagram: @espaijovemontgat

 

Vilassar de Mar

Servei d’Informació Juvenil Can Jorba.
C. St. Eulàlia, 140 – 08340

Tel: 93.754.24.00 ext. 9-452
a/e. sij@vilassardemar.cat
Facebook: Can Jorba Servei de Joventut

 

 

Tiana

Casal Jove
C/ Josep París 12 (antic Escorxador)

Tel: 93 395 19 97
pij.tiana@diba.cat

 

 

Tordera

Casal de Joves
C/de can Pujades 9.

Tel: 937645885

lopezrc@tordera.cat