Concurs de Música Jove del Maresme

Projectes validats 2021

Maresmusic 2021

304 TOUR

Mataró / 304 Tour som el Basukinho, el Citto i el Burne, un grup de rap compost per tres membres, en els que apostem per la música reivindicativa i estem al maresmusic per començar a moure’ns per barris i ciutats i fer que les nostres lletres puguin ser escoltades. Són cançons molt properes en les que hi ha una unió de sentiments tant de lluita com temes més sensibles tractats per joves.

Maresmusic 2021

A2

Canet de Mar /A2 ( A “al cuadrado”) Som dues noies de 21 anys, les quals sempre han cantat juntes. Aquest any ha sortit un EP de 5 cançons el qual hem estat molts mesos preparant. El nostre estil ens el classifiquen de pop-alternatiu, però podem tocar diferents gèneres i ens sentim igual de cómodes.

Maresmusic 2021

ANGELADORRRM

Vilassar de Mar / Angeladorrrm és un quartet de rock liderat per l’Àngela Balcells (guitarra i veu), i completat per Laura Magallón (guitarra i cors), Víctor Mazariegos (baix) i Joan Coll (bateria). La seva música oscil·la entre el xiuxiueig i el crit, amb lletres que giren al voltant de la família, les amistats i què significa fer-se gran. Peces originalment creades des d’una habitació que en directe mantenen la intimitat amb la que van ser concebudes. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com PJ Harvey o Big Thief.

Maresmusic 2021

ARIADNA TUBAU

Premià de Mar / Hola, sóc l’Ariadna Tubau i acabo de treure el meu primer EP, “UN PAPER DINS EL CALAIX”. Són cançons de pop en català. Sóc la compositora, teclista i cantant del projecte. La banda està formada per bateria, baix, guitarra i piano. Les lletres parlen  sobre les meves vivències.

Maresmusic 2021

BEATNEEKS

El Masnou / Beatneeks neix fa 2 anys fusionant estils com el rap, el soul i l’electrònica. Hem llençat 2 singles el juny passat i a la tardor sortirà el nostre primer àlbum anomenat Sinestesia. El concepte del disc i en el que ens hem basat a l’hora de crear i experimentar és aquesta alteració de la percepció humana, creant simbiosi entre colors, sons i emocions.

FINALISTA 2021

Maresmusic 2021

GATTARI

Tiana / Gattari som un grup de música emergent que parla des del mestissatge, el reggae, el pop, el rock i el funk, i el formem músics amb una amplia experiència escènica en diversos grups i projectes artístics. Tenim cançons en català, castellà i fins i tot una mica d’italià. 

GATTARI és una paraula en italià que significa “persones que cuida dels gats del carrer”. Com a grup, amb la nostra música, intentem ser un punt de trobada per totes aquelles persones que necessiten un refugi.

FINALISTA 2021

Maresmusic 2021

JESTER

Premià de Mar / Jester és un grup musical que som 4, el Cesc a la guitarra i la veu, el Pau a la bateria, el Joan al baix i l’Eloi  com a cantant principal i guitarra. Portem tocant, assajant i composant junts des del 2018, però fins ara no teníem els recursos suficients per poder començar a produir la nostra música. És una mica complicat per a un grup que està començant com nosaltres definir un estil musical. Sempre diem el Rock o l’Indie rock, ja que les nostres influències es mouen pels gèneres nomenats anterior- ment. No obstant això, creiem que encara hem d’oferir molta més música a al mercat per poder definir el nostre so.

Maresmusic 2021

LINÀRIA

Vilassar de Mar / Linària és un nou grup de música indie/pop del Maresme format per cinc joves (Júlia, Xavi, Edna, Biel i Bruna) amb inquietuds musicals i artístiques i amb ganes de posar en marxa un projecte autogestionat. El projecte es presenta com un espai comú on poder compartir lletres, música i audiovisuals sense les pressions de crear-se una identitat personal, si no podent-ne crear una de compartida entre els cinc membres del grup. Tenen dos senzills a l’Spotify, sincera i juliol (sorra), que van sortir a finals del 2020. Creixen amb la influència de l’indie català i creen sobretot a partir de referents com Pau Vallvé, Maria Coma, Núria Graham, El Petit de Ca l’Eril i Manel, tot i que també a partir d’altres cantautors i bandes internacionals com Alice Phoebe Lou, The Strokes i Kevin Morby. Tot i tenir una base musical semblant, les temàtiques i els estils de les cançons varien perquè componen tots i hi posen el seu toc personal.

Maresmusic 2021

LORENZO THE SUN

Alella / Sóc un cantautor anomenat Lorenzo The Sun i actualment treballo de mariner. Sóc un apassionat per crear música, tocar-la i compartir-la amb totes les persones. Escric les meves cançons i m’agradaria gravar un disc quan m’ho pugui permetre.

Maresmusic 2021

MARC ALDRUFEU

Vilassar de Mar / Marc Aldrufeu és un guitarrista i cantant català de pop-rock que a través de les seves cançons intenta expressar emocions, desitjos i en definitiva aprenentatges vitals, per tal de crear atmosferes musicals on poder connectar amb un mateix. Acompanyat ara de banda, per donar-li al seu estil pop-rock, un punt més de potència i ritme. Anhels de grans cançons i moltes idees, expressar, divertir-se i connectar, per tal de portar a dalt de l’escenari allò que deixa tants bons moments a la sala d’assaig.

Maresmusic 2021

NENE

Cabrils / Cantautora cabrilenca d’estil folk/indie. ella inicià la seva carrera musical després del llançament del seu primer tema “dins” al novembre del 2020.

FINALISTA 2021

Maresmusic 2021

PACHA MUSTA

Cabrera de Mar / Grup de mashup i algun tema propi, de fusió (reggae, cumbia, rumba…)

Maresmusic 2021

PALMERA

Vilassar de Mar / Palmera és un projecte pop que experimenta el vincle entre l’humor i la decadència. Amb aquesta ambició es nodreixen de sonoritats lo-fi i lletres lleugeres que conviden a la reflexió tot esquivant la trascendència.  El grup esta format per en Pere (Guitarra i veu) i per en Jordi (Samplers, teclats i veu).

FINALISTA 2021

Maresmusic 2021

PINK LEMON VALLEY

Mataró / Pink Lemon Valley és un grup mataroní emergent de música indie amb traces pop, rock i funk. Amb dos temes propis i un repertori de versions variat, tenen ganes d’innovar i mostrar al món el seu projecte.

Maresmusic 2021

PUNYENT

Sant Andreu de Llavaneres / Punyent és un quartet nascut el 2018 fruit d’una amistat sorgida als viatges en tren de la R1 anant cap a la universitat. Cadascú amb les seves influències i estil propi però amb el mateix nexe d’unió, el rock alternatiu. Des del 2019 el grup està fent concerts i el setembre de 2021 treurà el seu primer àlbum “Against Stupidity”.

Maresmusic 2021

ULISES & PATT

Cabrils / Som dos músics amb guitarra, Ukelele i alguns temes propis i ganes de cantar!

Maresmusic 2021

WHALE TRIP

Premià de MarEl projecte Whale Trip sorgeix de l’interès comú de diversos joves músics per experimentar, composar i tocar en grup. Amb seu a Barcelona però amb membres de tot Catalunya, es va iniciar a principis del 2019. El projecte va anar evolucionant fins a arribar al punt actual, amb un repertori de temes propis que barregen diferents estils, com el Jazz-Fusió, el Funk, el R&B i el Hip-Hop.

FINALISTA 2021

Maresmusic 2021

MOLTA SORT A TOTS ELS PARTICIPANTS!

2021

Hem rebut 30 propostes per participar al Maresmusic 2021, un èxit de participació i de talent emergent a la comarca. D’aquests, 17 han passat el procés de validació i opten al premi local i passar a la fase final del concurs. 5 seran els seleccionats, molta sort!