Concurs de Música Jove del Maresme

Projectes validats 2022

Maresmusic 2022

ALEX CORTÉS

VILASSAR DE MAR / Em dic Alex Cortés, tinc 23 anys i soc de Vilassar de mar. Soc cantant i compositor, que compagino la meva faceta musical amb la professió d’actor.
Fa poc al març d’aquest any, vaig treure un Ep, i actualment estic preparant un projecte més gran! Un àlbum amb 10 cançons, mentre compagino aquesta passió amb una obra de teatre que estrenaré aviat a Barcelona!
Em fa molta il·lusió poder participar en el concurs i viure una experiència única i aprendre més, amb el que vagi coneixent!

Seleccionat pel jurat com a finalista, però declina participació per no poder assistir el dia de la final.

GUANYADOR PREMI LOCAL VILASSAR DE MAR

Maresmusic 2022

EL VENTILADOR

CABRILS / El Ventilador és un grup de mestissatge format per 8 músics que va néixer el 2017. Fusiona estils de rumba, rap, rock amb tocs d’electrònica. Aquest estiu han tret 3 nous singles que abracen aquests estils i amb aquesta empenta han tocat a l’Acampada Jove del 2022 amb molta energia i ganes després de molt de temps aturats per la pandèmia.

FINALISTA

GUANYADOR PREMI LOCAL CABRILS I PREMI ACTUACIÓ A FESTIVAL D’ESTIU

Maresmusic 2022

ELO I GEGE

CABRILS / Incorporant R&B i soul en català.
Obrint el cor de la manera més lliure i sincera possible.

FINALISTA

Maresmusic 2022

FRONTWOMEN

EL MASNOU / Frontwomen és un quartet de música pop format per noies multiinstrumentistes: la Cristina (veu, baix, flauta), la Laia (guitarres, veu, violí), la Rita (veu, teclats, flauta) i la Iranzu (bateria). Aquesta agrupació tan versàtil és capaç de fer sonar temes pop-rock tant en format elèctric com acústic, amb una riquesa tímbrica excepcional que crida l’atenció des del primer moment.
La banda, nascuda a l’Escola Municipal de Música del Masnou, debuta el 2022 al mateix municipi tan sols uns mesos després de la seva formació. Arran de la seva primera posada en escena, aviat reben invitacions per participar en diferents esdeveniments, impactant el públic per la seva combinació de musicalitat i joventut.

Maresmusic 2022

GENOMA

VILASSAR DE MAR / Som un grup de Metall Progressiu de Vilassar de Mar i volem apropar a la gent aquest meravellós gènere a través de cançons amb energia i emocionants. Acabem de publicar el nostre primer disc Theory of Time.

Maresmusic 2022

INICI

EL MASNOU / Som INICI, un grup format al Maresme, al Masnou. La nostra música és molt rica i diversa amb influències pop, funk, indie i amb detalls de la música electrònica. Aquest any portem una temporada de composició en la qual hem publicat 2 nous singles, i ara anem a pel 3r per acabar el 2022. Ens encantaria poder tocar al concurs de bandes emergents del Maresme, ja que sabem de la importància i repercussió que té i tenim moltes ganes de fer passos endavant com a formació.
Han sigut molts anys assistint-hi com a públic i ens encantaria ara poder formar part de la proposta musical d’enguany.

GUANYADOR PREMI LOCAL EL MASNOU

Maresmusic 2022

JÚLIA AUBÀ

MATARÓ / Em dic Júlia Aubà, soc cantant solista de Mataró. Canto pop, musicals i balades.
He fet classes de cant 5 anys, vaig estar al Cor Liceu de Mataró i he estat participant/aspirant de diversos programes i concursos musicals. Em definiria com una noia natural, esbojarrada i alegre.
De moment tinc 3 cançons pròpies en anglès, cada una d’un estil diferent perquè m’agrada tocar diverses temàtiques. Gaudeixo molt cantant i transmetent emocions a tots aquells que m’escolten. Estic oberta a tota experiència musical per a fer música i gaudir amb ella!

Maresmusic 2022

MARC ALDRUFEU

VILASSAR DE MAR / Marc Aldrufeu és un projecte de pop rock, cançó d’autor que neix a Vilassar de Mar amb l’objectiu d’expressar i explorar els nostres sentirs i de desenvolupar-nos en el llenguatge de la música per tal de seguir coneixent i entenent el que som i el que ens rodeja. Ens inscribim al Maresmusic per intentar donar el següent pas a les nostres carreres i poder seguir desenvolupant els nostres projectes artístics.

Maresmusic 2022

MARINA CANET

MATARÓ / Soc solista i acostumo a fer concerts acústics acompanyant-me amb el piano. Canto alguns temes propis i d’altres en anglès i català majoritàriament.

FINALISTA

Maresmusic 2022

MAX I PAU

PREMIÀ DE MAR / Som “Max i Pau”. Un duo de compositors de música en català amb moltes ganes de fer el nostre primer concert amb temes propis (ja treballem als escenaris en diferents companyies teatrals i de musical). El meu company, el Pau Gonzàlvez, també és compositor i actor. Cantem a dues veus i toquem piano i guitarra, principalment. Sabem que volem treballar com a tàndem i funcionem com un equip. Sempre. El nostre estil veu de referents com el teatre musical modern, el pop català o el jazz. Tanmateix, també experimentem amb gèneres i ritmes de reaggaeton, rumba, havaneres… A més, comptem amb repertori de versions, si escau.

FINALISTA

GUANYADOR PREMI FIRA PROFESSIONAL (MMVV) I MATERIAL MUSICAL (500€)

Maresmusic 2022

PUNYENT

SANT ANDREU DE LLAVANERES / Som Punyent, un quartet de rock alternatiu amb un directe molt enèrgic, fresc i transparent. Després d’uns anys tocant junts, el 2021 vam treure el nostre primer treball “Against Stupidity”.

Maresmusic 2022

SAÜC EN FLOR

PINEDA DE MAR / Grup de beat silvestre, a mig camí entre el folk-pop i la cançó d’autor, que destaca per la voluntat poètica de les seves lletres on s’aprofundeix en els estats d’ànim de l’home a la natura. Format per Genís Poch (veu i guitarra), Carles Camps (guitarra) i Gerard Avellaneda (contrabaix). Han publicat dos EP, D’obaga i Solei, que cal entendre com un conjunt que ressegueix els dos vessants de les muntanyes del Montnegre

Seleccionat pel jurat com a finalista, però declina participació per no poder assistir el dia de la final.

Maresmusic 2022

SUSI ABANADES

TIANA / “Susi Abanades” és un projecte autogestionat que neix l’any 2021, després de publicar el seu primer single “Tu Piel”. A partir d’aquell moment, Susi i Joan Isern (productor i guitarrista) han anat treballant i publicant més cançons. Aquest setembre gravarà el seu primer EP gràcies a una beca atorgada per Cases De La Música i amb què espera poder començar un treball més personal i cohesionat.

FINALISTA

GUANYADOR PREMI LOCAL TIANA I GRAVACIÓ AUDIOVISUAL

Maresmusic 2022

MOLTA SORT A TOTS ELS PARTICIPANTS!

2022

Hem rebut 18 propostes per participar al Maresmusic 2022, un èxit de participació i de talent emergent a la comarca. D’aquests, 13 han passat el procés de validació i opten al premi local i passar a la fase final del concurs. 5 seran els seleccionats, molta sort!