Concurs de Música Jove del Maresme

Projectes validats 2020

Maresmusic 2020

ADRIÀ BARAZÓN

Premià de Dalt / Les meves cançons neixen d’una lluita personal en un món que tots sabem que no és fàcil. Sóc graduat a l’Esmuc i combino els meus coneixements de piano clàssic i modern amb les meves lletres i melodies. El meu acompanyant és en Jaume Batlle, guitarrista i multi instrumentista, interpretant estils tan variats com la rumba, les havaneres, cançó catalana, Jazz, latin, clàssic o pop.

Maresmusic 2020

ANNA MURILLO. 

Vilassar de Mar / He nascut en una caseta de pescadors de Vilassar de Mar. El meu pare és guitarrista i la meva mare sempre ha cantat professionalment, la meva àvia és una gran soprano. Als vuit anys aprenc a tocar el piano i a fer solfeig. I tot el dia cantant. Als vint aprenc a mesclar música electrònica i descobreixo la producció, publico varios temes i algún àlbum, i me’n vaig al Japó a actuar. Viatjo en varies ocasions…fins que em torno a establir al poble, al meu Maresme estimat i, confinada, em neixen cançons més íntimes.

FINALISTA 2020

Maresmusic 2020

BASUKINHO

Mataró / El RAP és un gènere que he consumit des que era ben petit i degut a la ràbia i l’impotencia viscudes a l’octubre del 2019 va néixer aquest projecte. Sóc un jove d’un barri de Mataró que està començant en aquest món tot i que només porto 3 temes llençats és un projecte de llarg termini. Em caracteritzo per fer un rap molt cru i sempre amb un missatge revolucionari i antifeixista.

Maresmusic 2020

BLAST

Mataró / El génere musical que canto és el rap. A plataformes digitals tinc 3 cançons pujades però tinc més encara no publicades. Intento trencar una mica l’estereotip de que el rap només parla de drogues i baralles, enfocant la meva música més a lletres basades en experiències i sentiments que un mateix sent.

Maresmusic 2020

CHERRY SAINT

El Masnou / Cherry Saint és una cantant i compositora alternativa. La seva música evoca foscor, melancolia i una aura etèrica que es barreja amb una poderosa veu onírica i melodies tristes i tenses.

FINALISTA 2020

Maresmusic 2020

CUEVA MAPACHE

Mataró / Cueva Mapache és una banda d’influència rock’n’roll, pop i rockabilly. L’any 2019 van publicar el seu primer LP, BRAVO (autoeditat), de composició pròpia, amb lletres que assenyalen, des d’un punt de vista crític, certs aspectes que formen part del dia a dia, com ara els rols de gènere, l’estrès, les relacions, o les etiquetes que pretenen definir-nos. 

Maresmusic 2020

THE DIRTY FOOLS

El Masnou / Els Dirty Fools vam néixer en un garatge d’Ocata l’estiu de 2014. El Berni, el Milo i el Delarka, havíem compartit grups junts, però mai tots tres alhora. Vam decidir començar un power-trio de rock and roll brut i trapella (heus el nom), amb ganes de tocar allò que ens demana el cos.

Maresmusic 2020

DURANGO

Montgat / Durango neix del trobament en l’ESMUC, d’uns joves, ja amb experiència prèvia com a músics, però molt interessats en aprendre el complex i fascinant món del Jazz i totes les seves bassants. Amb un quartet format per clarinet/saxo, piano, contrabaix i bateria, es busca l’expressió personal com a individu, però a través d’una unitat com a grup musical, tant de “standards” clàssics del jazz, com a noves fusions del jazz amb altres estils com la bossa o la samba, entre altres, en temes propis.

FINALISTA 2020

Maresmusic 2020

FUSION INBASSION

Premià de Mar / Fusion Inbassion neix l’any 2016 d’un grup de músics i amics amb ganes d’experimentar amb noves sonoritats. L’objectiu principal és oferir a la gent una alternativa xocant que no estigui classificada ni lligada a cap gènere ni norma en particular. Es tracta d’un grup autoorganitzat sense cap participació externa, ni cap productora darrere, que pren les decisions de forma horitzontal i assembleària. Entenem la música com un racó on deixar-se endur, deslligant-se de tot allò que coneixem.

FINALISTA 2020

Maresmusic 2020

GATTARI

Tiana / Gattari és un grup integrat per 8 membres, amb un estil de mestissatge i “bon rollisme” que s’encomana. Volem compartir experiències i emocions pròpies a través de la nostra música, sense tabús i donant sempre una perspectiva esperançadora davant les dificultats de la vida, celebrant tots i cadascun dels seus èxits.

Maresmusic 2020

JEMS

Sant Andreu de Llavaneres / Tot va començar amb dos amics de la universitat que anaven al seu local d’assaig al sortir de classe per evadir-se de les seves rutines diàries. Posteriorment es van afegir el baixista i el cantant i a partir d’aquell moment els temes punyents no han parat de ploure. Cadascú amb les seves influències i estil propi però amb el mateix nexe d’unió, el rock alternatiu.

Maresmusic 2020

MACARRONS AMB TOMÀQUET

Cabrils / Som una parella de cantautors que vam començar el nostre projecte ara fa 3 anys amb l’il·lusió de poder compartir la nostra música amb la gent. Ens agradaria transmetre un missatge de bon rotllo i alegria a les persones que ens escolten.

Maresmusic 2020

MAJESTIC 12

Mataró / Som MAJESTIC 12, un col·lectiu de rap del Maresme. Amb seu a Mataró. Compta amb 10 membres dins el col·lectiu que engloba diferents disciplines de la cultura HIP HOP: música rap, disseny gràfic, graffiti i break dance. Presentem a JAVI FUNK amb la creació del seu primer disc independent i professional.

Maresmusic 2020

MARC ALDRUFEU

Vilassar de Mar / És un guitarrista i cantant català de pop-rock que a través de les seves cançons intenta expressar emocions, desitjos i en definitiva aprenentatges vitals, per tal de crear atmosferes musicals on poder connectar amb un mateix. Acompanyat a la bateria per en Xavi Pintado, per donar-li al seu estil pop-rock, un punt més de potència i ritme. Anhels de grans cançons i moltes idees, expressar, divertir-se i connectar, per tal de portar a dalt de l’escenari allò que deixa tants bons moments a la sala d’assaig.

Maresmusic 2020

PAT DEN BOER

Cabrils / He nascut rodejada de música i avui en dia és l’energia que em mou i em motiva a seguir endavant, des de ben petita he cantat i m’agradaria ensenyar-li al món de què sóc capaç!

Maresmusic 2020

PINK LEMON VALLEY

Mataró / Som el grup Pink Lemon, un grup súper jove de Mataró (Amb poc més de dos mesos de vida). Estem en procés de creació d’un àlbum propi, vam començar fent “covers” i ara ens animem a fer el pas a compondre nosaltres mateixos.

Maresmusic 2020

SH

Alella / Sóc cantautor de 18 anys, el meu estil es basa en el rap. Vaig començar a escriure per la necessitat d’expressar el que guardava dins i per la manca de suport al meu voltant. Ara he decidit emprendre un nou camí dedicat a la música i a transmetre el que sento. M’agradaria arribar al dia en que les meves lletres ajudin a altres a superar les seves dificultats.

Maresmusic 2020

SINERGIA

Vilassar de MarSinergia es presenta la primavera del 2017 amb el seu primer EP també anomenat “Sinergia“. És un EP auto-produït de quatre temes amb videoclip inclòs. A l’hivern treuen “Llum“ (2017), un tema en format videolyric, i durant els següents dos anys surten a la llum dos singles més amb videoclip: “Espectacle” (2018) i “Ben Amunt” (2019). Durant aquest temps la seva música ha anat temptejant estils i sonoritats, però sempre s’ha centrat en el reggae amb lletres crítiques i combatives.

FINALISTA 2020

Maresmusic 2020

MOLTA SORT A TOTS ELS PARTICIPANTS!

2020

Hem rebut 28 propostes per participar al Maresmusic 2020, un èxit de participació i de talent emergent a la comarca. D’aquests, 18 han passat el procés de validació i opten al premi local i passar a la fase final del concurs. 5 seran els seleccionats, molta sort!