Concurs de Música Jove del Maresme

Projectes validats 2023

Maresmusic 2023

ALEX CORTÉS

VILASSAR DE MAR / Em dic Alex Cortés, tinc 24 anys. Soc cantant i compositor, que compagino la meva faceta musical amb la professió d’actor, i aquest any em presento amb format banda.

Estem farcits de potència i amb només 3 músics, barregem sonoritats electròniques amb altres més acústiques, pròpies i del meu disc.

Amb una aposta clara per la festivitat, al Octubre/Novembre presentaré al meu primer àlbum ‘Des d’ahir’, acompanyat del Roger Mir a la guitarra elèctrica i acústica, i Nil Canals a la batería. On la majoria de cançons són enèrgiques i amb ritmes de folk, country i rock…

FINALISTA

Maresmusic 2023

CANDLEMIND

VILASSAR DE MARSom una banda de rock indie. El nostre nom és Candlemind i tenim tres integrants (bateria, guitarra/cantant i baix). Busquem tenir un so propi, ja que creiem que actualment no hi ha gaires bandes (especialment joves) amb un estil similar al nostre. El nostre repertori són majoritàriament cançons pròpies, encara que també tenim alguna cover. Fa poc vam treure el nostre primer EP, “Chin up, chief!”, que consisteix en quatre cançons. Volem promocionar-nos i donar-nos a conèixer, i per això pensem que aquest concurs ens pot ajudar a aconseguir el nostre objectiu.

Maresmusic 2023

DILEMA

TORDERASoc en Dilema, se’m sol descriure com a raper, però jo em considero artista, ja que faig tota mena de gènere. Estic dins del que és la música urbana, sempre m’ha agradat provar nous estils. En les meves cançons solc barrejar idiomes, vaig començar a fer música en castellà i ara estic iniciant un nou projecte fent cançons en català. Normalment vaig alternant en la mateixa cançó. El que busco és donar-me a conèixer dins del panorama musical català i portar nous estils a la llengua.

FINALISTA

Maresmusic 2023

JULIET MAYO

PREMIÀ DE MAR / És una cantant premianenca de 23 anys que va començar la seva trajectòria musical l’any 2021 amb l’EP debut “DEL MEU COR AL TEU”. Aquest 2023 ha sortit el seu primer disc “LA NENA S’HA FET GRAN”. Ara ja, amb el repertori de 12 cançons veiem que la cantant ens deixa veure, a través de les cançons, el seu món interior, les seves inquietuds, històries, la relació amb l’amor…Si observem les cançons, veiem una tendència d’estil pop indie compostesen espanyol i català. Així i tot, l’artista diu investigar altres llengües i tipusde so, tant és així, que l’artista té preparats diferents llançaments de cançons de gènere urbà.

FINALISTA

Maresmusic 2023

LA ABUELA FUMA

EL MASNOUFundada al cor del Maresme més tropical, neix la boy band més influent de la dècada. Cinc virtuoses personalitats conformen el grup que vol canviar el panorama musical a tot el territori.
Amb un punk rock desenfadat, la Abuela fuma és capaç de mobilitzar masses al so dels seus temes de moda.
Fes cas a te iaia i fot-li canya!

Maresmusic 2023

LLINI

TORDERA / Sóc un jove de 17 anys amb moltes cançons del gènere Trap, estic a punt de treure el meu primer àlbum de 7 cançons i a youtube ja hi han 5 publicades. Sobre l’àlbum, comentar que són del mateix gènere, Trap, però en algunes i barrejo el tecno i altres variants

Maresmusic 2023

M STREET BULEVART

MONTGATSom un grup de rock, rock alternatiu i grunge emergent i tenim com a objectiu arribar a totes aquelles persones que siguin simpatitzants d’aquests gèneres i que vulguin gaudir de bona música en directe!

Maresmusic 2023

MARINA CANET

MATARÓÉs una artesana d’aquelles cançons tendres per sentir aixopugat al llit en dies de pluja. A cavall entre Mataró i Girona, ha forjat un camí de sonoritats intenses i delicades, plenes de passió i vida, ja que, com ella esmenta, li agrada “posar lletra i veu a processos difícils de gestionar”. Amb només veu, piano i/o guitarra, és capaç de transmetre una proximitat molt empàtica, amb melodies que arriben directes al cor per quedar-se gravades.

FINALISTA

Maresmusic 2023

MARTA KAOBA

CABRERA DE MAR / Marta Kaoba és una varietat de coses, i des de fa poc més d’un any, resulta ser cantautora també. Crear música i compartir-la és el seu canal per a sanar, aprender, créixer i així transmetre el que no sol poder dir parlant. En el seu estil folk-soul cantautoril, Marta Kaoba barreja el català, el castellà, l’anglès i l’expressió lliure en les seves composicions. En concert, la Marta és tal qual és ella. Comparteix les seves cançons-teràpia des de la vulnerabilitat, l’humor, l’empoderament i la tendresa. Recentment Marta Kaoba s’inicia en format trio, amb Alba Luz acompanyant a les veus i Joaquín de la Cruz a la percussió. Amb aquest nou format, el projecte que naixia a veu i guitarra ara cobra més força i dinàmica, i, el més important, més sentit. Re-crear les cançons i tocar-les juntes ha fet que neixin nous significats i profunditats, i així el missatge compartit voli més enllà del seu origen.

FINALISTA

Maresmusic 2023

MIREIA JOFRE

MONTGAT / Mireia Jofre és projecte autogestionat que va néixer amb l’ajuda d’Angelo Dalmasso (pianista i productor). El seu primer EP de tres cançons “Des de lluny” està pendent de publicar-se molt próximament.

Maresmusic 2023

PUNTO DE FUGA

PREMIÀ DE MAR“Punto de fuga” representa un nou projecte musical, conformat per les cinc integrants del grup: Anna com a cantant, Maia com a pianista, Silvia com a baixista, Gina com a percusionista i David com a guitarrista.
La passió per la música i uns forts llaços d’amistat ens van portar a juntar-nos i emprendre aquesta travessia com a banda, per així poder expressar les nostres opinions, emocions i valors de la manera més palpable i enèrgetica que ens permeti el nostre art.
Com a grup tractem de transmetre un estil ple de vitalitat, en contacte amb la nostra cultura i molt versàtil en quant a gèneres musicals. Això últim queda demostrat pel nostre repertori, doncs recorrem des d’un estil més amb contacte amb el pop fins a sonoritats més dures com el punk.
Finalment, l’objectiu principal de “Punto de fuga” no és cap altre que gaudir de la música i crear un ambient divertit, jovial i potent a través de l’expressió artística. Nosaltres ja gaudim de la nostra música, i ara volem convidar a absolutament tothom a fer-nos companyia i formar part d’aquest emocionant projecte, perquè tothom pugui tenir una part de la passió que tant ens anima.

Maresmusic 2023

THE OLD TIMES

VILASSAR DE MARM’agrada agrada el jazz, el country, el blues, el rockabilly i altra música pop antiga. Utilitzo principalment guitarra, però també el piano de vegades. Fortament inspirats en artistes de la primera meitat del segle XX com Elvis Presley i altres molt poc coneguts com Steam Powered Giraffe, un grup de Vaudeville i cabaret. També ballo claqué, si no he de tocar la música.

Maresmusic 2023

MOLTA SORT A TOTS ELS PARTICIPANTS!

2023

Hem rebut 21 propostes per participar al Maresmusic 2022, un èxit de participació i de talent emergent a la comarca. D’aquests, 12 han passat el procés de validació i opten al premi local i passar a la fase final del concurs. 5 seran els seleccionats, molta sort!