BASES

[fullwidthsection background=”color” colorbg=”#ffffff” imagebg=”” imagetype=”parallax” selfhostedmp4=”” selfhostedwebm=”” selfhostedogv=”” youtubeid=”” vimeoid=”” videoratio=”16/9″ videoloop=”1″ videomute=”0″ videoplaypause=”0″ videoposter=”” videooverlaycolor=”” videooverlayopacity=”0.1″ textcolor=”text-light” pdtop=”100px” pdbottom=”100px” class=”” id=””][columnsection wrapper=”wrapper-small” layout=”one-full” spacing=”spaced-normal” class=”” id=””][col size=”one-full” last=”last-col”]

El concurs es regirà per les bases següents:

[sr-spacer size=”medium”]

Bases Concurs Música Jove 2019

BASES
1.- Aspectes generals

El concurs és obert a qualsevol estil i gènere musical.
1) Es valorarà, en les cançons presentades, l’ús de la llengua catalana i que siguin temes propis.
2) Com a criteri de selecció es tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals.
3) No hi poden participar grups ni solistes que ja hagin publicat algun disc o bé que tinguin contractes discogràfics o de management vigents.

2.- Qui hi pot participar?
Hi poden participar tots aquells grups o solistes que compleixin els requisits següents:
1) Categoria A. Els components dels grups o solistes tinguin edats compreses entre els 16 i els 30 anys, i com a mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors.
2) Categoria B. Oberta a grups de la comarca del Maresme. Els components dels grup o solistes dels quals tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i com a mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis del Maresme.
S’admet que algun dels components dels grups sigui menor o major de les edats indicades, sempre que la majoria de components del grup estiguin dins d’una de les categories. En tot cas, l’edat mínima és de 14 anys i la màxima, de 35.
3) El grup ha de designar una persona de contacte, que en serà la interlocutora. Aquesta persona ha de ser major d’edat.
4) No es poden tornar a presentar grups ni solistes guanyadors d’edicions anteriors de la categoria B.

3.- Inscripcions
Les inscripcions es podran fer directament a la web del concurs adjuntant la següent documentació:
• Biografia del grup o solista en format .doc (màxim 2.000 caràcters).
• Imatge recent del grup o solista (màxim 1.000 píxels d’amplada), en RGB i a 72 dpi de resolució.
• Un mínim de 3 arxius mp3 que no pesin més de 6 MB cada un, amb les cançons que decideixin inscriure al concurs.
Un cop feta la inscripció a la Web, tots els grups i artistes hauran d’adreçar-se a l’equipament de joventut d’un dels pobles organitzadors, de manera presencial, per portar la documentació següent:
• Full d’inscripció omplert i signat. Podeu descarregar el full d’inscripcions aquí.
• Original i fotocòpia del DNI del representant del grup.
• Categoria B: Certificat d’empadronament d’almenys 1 dels components del grup conforme està empadronat a un municipi del Maresme.
A mida que es validi la documentació dels grups s’anirà publicant a la web del concurs el llistat dels participants.

4.- Tancament d’inscripcions
La inscripció estarà oberta fins al 20 d’octubre en horari de l’equipament de joventut de cada municipi organitzador.

5.- Selecció de finalistes
– Un jurat especialitzat valorarà les cançons presentades pels grups i seleccionarà fins a un màxim de tres grups tant de la categoria A com de la categoria B, que passaran directament a la fase final.
– Es seleccionaran dos grups de reserva per si alguna de les formacions seleccionades no pogués actuar. Als grups seleccionats se’ls comunicarà la decisió del jurat, telefònicament primer i per correu electrònic després, així com a la resta dels grups participants.
– Els noms dels grups finalistes seleccionats es faran públics el 10 de novembre.

6.- Jurat
– El Jurat serà presidit pel regidor o regidora de joventut de l’Ajuntament del poble organitzador de l’edició corresponent i estarà constituït per tres persones relacionades amb l’àmbit musical escollides per la regidoria de joventut de l’ajuntament organitzador amb l’acord de la resta dels ajuntaments i per una persona representant de la regidoria de joventut de l’ajuntament organitzador que farà la funció de secretari o secretària del jurat. El veredicte del jurat és inapel·lable.
– El grup guanyador de la categoria B s’escollirà per vot popular, omplint les paperetes de vot que es distribuiran entre les persones assistents a les actuacions dels grups musicals d’aquesta categoria. El jurat serà l’encarregat de revisar i donar fe del recompte de vots.

7.- Final en directe
1) Tres grups de cada categoria participaran en la final en directe.
2) Els grups o solistes finalistes de les dues categories actuaran el dissabte 25 de novembre de 2017 al concert final del Concurs a la Sala Pau Casals de Montgat.
3) Cada grup disposarà de 20 minuts d’actuació i de 10 minuts per al canvi.
4) L’organització facilitarà els equips de so, llum i backline bàsics, i garantirà els minims de qualitat tècnica necessaris per al desenvolupament satisfactori de la final del concurs en directe, sempre d’acord amb les necessitats demanades pels grups o solistes participants.
5) A partir de la valoració de l’actuació en directe, el públic assistent (per votació popular) decidirà el grup o solista guanyador de la categoria B i a continuació el jurat decidirà el grup o solista guanyador de la categoria A .

8.- Notes addicionals
1) El jurat pot declarar els premis deserts.
2) L’organització farà un seguiment periòdic del concurs.
3) Els grups que participin en el concurs cedeixen els drets de les obres presentades I dels concerts en directe a l’organització per a finalitats promocionals i no comercials.
4) La inscripció al Concurs de Música Jove implica l’acceptació de les seves bases.
5) Tots els grups participants seran inclosos en una base de dades compartida per les regidories de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, i se’ls tindrà en compte a l’hora d’organitzar activitats musicals en aquestes poblacions. 
6) Es contemplarà la possibilitat de cobrir la baixa d’algun membre del grup sempre i quan aquesta baixa estigui degudament justificada.
7) Si un grup o artista guanyador denega l’oportunitat de tocar a la final de la següent edició, el compromís dels ajuntaments organitzadors quedarà anul·lat.
8) Qualsevol qüesti. no prevista en aquestes bases serà valorada i resolta per l’organització.

9.- Premis per categories
1) Categoria A.
El grup o solista guanyador absolut d’aquesta categoria obtindrà:
a) La gravació de quatre cançons sota la supervisió d’un productor professional,
al mes de desembre de 2017.
b) La distribució en plataformes digitals de les quatre cançons.
c) Assessorament musical personalitzat.
d) Concert promocional a la final en directe de l’edició del 2018.

2) Categoria B.
El grup o solista guanyador absolut d’aquesta categoria obtindrà:
a) Premi de 400€ en compra de material musical al millor grup per votació popular al concert de finalistes programat pel 25 de novembre de 2017 a Montgat.
Per ampliar la informació i formalitzar les inscripcions, us podeu adreçar als equipaments de joventut de cadascun dels municipis participants:

[/col][/columnsection][/fullwidthsection]