Logo-Negro

JORNADES DE FORMACIÓ 2020

PLATAFORMA MARESMUSIC / XERRADES OBERTES

Xerrades obertes sobre el sector de la música. 

És un cicle de trobades amb els joves per conèixer els seus dubtes i treballar conjuntament amb jornades educatives sobre el teixit musical i els professionals del sector. D’aquesta manera poder adquirir coneixements, resoldre dubtes i construir entre tots models de consulta i/o assessorament, establint continguts per part dels joves que els ajudin a apropar-se al sector.

Es divideix en cinc sessions.  Quatre als municipis organitzadors, més una jornada conclusiva a la fase final del concurs (26 d’octubre – Cabrils) . Els ponents professionals convidats proposen unes temàtiques concretes per a cada sessió, deixant temps per a conceptes genèrics requerits pels assistents.

Jornades de formació 2019 – Totes de 17:30 a 20h (Cal inscriure’s al formulari)

22 de juny – CABRILS 

6 de juliol – VILASSAR DE MAR

14 de septembre – MONTGAT 

28 de setembre –  EL MASNOU

30 de novembre – FASE FINAL – CABRILS

TENS DUBTES DEL SECTOR MUSICAL?

Com facturo un concert?
Com preparo un rider tècnic?
Com gestiono els drets d’autor?
Com funcionen els managements?
Com elaboro una estratègia comunicativa? Etc…
Fes-nos saber els teus dubtes i els tractarem a les xerrades! 

Qui hi pot participar?

Hi pot participar qualsevol persona interessada en el sector musical. Principalment adreçat als joves de la comarca.

*No cal participar al concurs per assistir a les jornades de formació.

TEMATIQUES A TRACTAR: conceptes educatius, audiovisuals, estratègies de viralització, eines digitals, estructura de la industria, managements, discogràfiques, editorials, booking, gestió de drets d’autor, termes legals, festivals, subvencions, sponsorship, entre d’altres.

PONENTS 2019

RAUL MARIN

@LEGAL / CONSULTING / MUSIC BUSINESS 
Dissabte 22 de juny, de 17:30 a 20h – Hotel d’Entitats – 
CABRILS
Conegut referent del sector per ser mànager d’artistes i advocat especialista en propietat intel·lectual, expert en creativitat i màrqueting  i artífex del llançament de diversos músics a Espanya, com Sidonie o Nena Daconte, entre molts altres Llicenciat de Dret per la Universitat de Barcelona (UB), Màster en Propietat Intel·lectual e Industrial per ESADE, Postgrau en Propietat Intel·lectual per iDEC (UPF) i Màster en Gestió Cultural i Marketing Cultural per la Internacional de Catalunya (UIC), entre altres. Professor col·laborador de la Universitat de Barcelona (UB) des de fa quinze anys i fundador de grupoArte (representArte), empresa que va gestionar més de 1.000 esdeveniments i que va aconseguir multitud de premis pels sus representats, entre ells el Premio Ondas en 2007. Antiguo miembro de ARC, ARTE i del Club de Creativos (C de C) y, actualment, en Associació de Professionals de la Gestió Cultural (APGCC). Fundador de WorldCelona Ltd. i director creatiu a la agencia creatiBEty (C!).

MARTA MEI

@BOOKING /
PRODUCCIÓ
Dissabte 6 de juliol, de 17:30 a 20h – Can Jorba –
VILASSAR DE MAR
Llicenciada en comunicació audiovisual i amb postgrau de Gestió d’empreses a la Industria de la Música. Va treballar 5 anys al departament de booking a la Sala Razzmatazz on també va ser la programadora del cicle «Un altre dijous». També ha treballat a festivals com el Creamfields Andalucía o el Poparb. Actualment treballa al departament de booking nacional i internacional a Èxits Produccions & Management, amb grups com Txarango, Els Catarres, Buhos, Lildami o Suu, entre d’altres. I com a responsable de la producció artística al Clownia Festival.

IVAN HANON

@PRODUCCIÓ MUSICAL / SOUND ENGINEER
Dissabte 14 de setembre, de 17:30 a 20h – Espai Jove –
MONTGAT
Enginyer de so amb més de 20 anys d’experiència dins i fora de l’escenari, ha treballat amb artistes de tot el mon especialitzant-se en la diversitat cultural y expressiva de la música. Actualment és el responsable de l’estudi SOIART de Badalona, enginyer de so i especialista en producció musical, tasques de preproducció d’estudi i elements de directe (so i llums), entre d’altres. Ha treballat amb artistes comPaulinho Lemos, Kwame Ghana High Life, La Yegros, Elefantes, Lucas Masciano, Gambit, Raoul Vázquez, Danton Eeprom, Sakapatú & Rusó Sala, Belén Aguilera, Vigorous, Mel Semé, Orquesta Guayacan, Made in Barcelona, Ngomez Nokass, Mixael Cabrera, Bazurto All Stars, Carmelo Torres & su Cumbia Sabanera, DJ Dolores, La Semilla.

ALICIA RODRIGUEZ

@COMUNICACIÓ /
PREMSA
Dissabte 28 de setembre, de 17:30 a 20h – Ca N’Humet –
EL MASNOU
Periodista, amb postgrau en crítica de música y cinema. Ex-directora de la Guía del Ocio Bcn y de la agencia Musa Comunica,ara Alicia Música (www.aliciaweb.es). Ha traballat a Houston Party Records, Naïve Records,  Ruta 66, Mondosonoro, AB, Go Mag, Popular 1, World Music, El Periódico de Catalunya, Showpress. També en producció i comunicació per a festivals com; Isladencanta, Primavera Sound, Sónar, SOS Festival. Actualment dirigeix la seva agencia con a publicista i promotora, i colabora com a periodista en Rockdelux, Ruta 66 y Neo2.
Tots els assistents a les 5 sessions tindran un obsequi amb descomptes de serveis o productes musicals i el sorteig de dues entrades per a un festival de gran format (2020)
Per ampliar la informació us podeu adreçar als equipaments de joventut de cadascun dels municipis participants o bé contactar amb maresmusicmaresme@gmail.com
Espai Jove Altell
C. Emília Carles, 6 – 08348 Cabrils

Tel.: 93.753.38.06/678605615
a/e: joventut@cabrils.cat
Facebook: Altell.Espai Jove.Cabrils
horari: matins de dilluns a divendres de 10-14h i tardes dilluns i divendres de 17.30 a 20h
 Segueix-nos a:
Servei d’Informació Juvenil
C. Fontanills, 77 – 08320 El Masnou

Tel.: 93.557.18.43
a/e. sij@elmasnou.cat
Facebook: ELMASNOUJOVE
horari: dimarts a dijous de 16.00h a 20.00h a Ca n’Humet
Segueix-nos a:  

 

Espai Jove de Montgat
C. Pare Claret, 99 1a planta – 08390 Montgat

Tel.: 93.469.16.85
a/e: pij.montgat@montgat.cat
Facebook: Espai Jove de Montgat
Horari: de dilluns a divendres de 16.30 a 20h i dissabte de 17 a 21h
Segueix-nos a:
Servei d’Informació Juvenil Can Jorba.
C. St. Eulàlia, 140 – 08340 Vilassar de Mar
Tel: 93.754.24.00 ext. 9-452
a/e. sij@vilassardemar.cat
Facebook: Can Jorba Servei de Joventut
Horari: tardes de dt. a dv.de 16:00 a 20:00h
Segueix-nos a: