Logo-Negro

Moltes gràcies a tots per participar!

Els guanyadors de 2018 van ser Simbiosi (Cat A) i Guilty Lips (Cat B).

A continuació us presentem els finalistes del 2018:

CATEGORIA A

Grup de reforç

Som l’Àngela i el Pere, som veïns del mateix poble i els nostres balcons donen al mar. Després de temps experimentant per separat, una amistat en comú ens va engrescar a fer un projecte junts. A en Camil i a en Jordi els va convèncer la proposta i es van unir a la festa.

Podeu escoltar les seves cançons aquí.

 

Berta Thomas

Em dic Berta, tinc 16 anys i sóc d’El Masnou. Porto pràcticament tota la vida cantant, i fa uns anys vaig decidir apuntar-me a classes de cant i començar a formar-me per ser la millor versió de mi mateixa que es pugui aconseguir. També he anat aprenent pel meu compte a tocar diversos instruments com la guitarra, el piano o la bateria, i des de fa un parell d’anys composo les meves pròpies cançons. Sempre he definit el meu estil dintre del pop, tot i que últimament, degut a la música que escolto, podria dir que estic començant a introduir-me en altres estils, així que ara per ara no podria definir-me amb cap en concret. Actualment estic cursant batxillerat escènic amb assignatures de música, per posteriorment poder estudiar producció musical. La música omple gran part de la meva vida, la considero molt més que un hobbie, i espero que en un futur no molt llunyà pugui dedicar-m’hi a ella professionalment

 

 

Simbiosi

El nostre nom és Simbiosi, un projecte que neix de la necessitat més humana del comunicar. La natura és el sentiment més pur, i des del primer brot fins a l’última flor intenta alliberar i transportar amb la seva música i lletra al moment present de la banda. La nostra relació amb la música i el públic parteix d’una simbiosi que reneix constantment del nostre sistema. Desitgem poder compartir amb vosaltres aquesta experiència màgica que és l’art com a refugi. Sigueu benvinguts!

 

 

 

 

CATEGORIA B

Guilty Lips

Guilty Lips es una banda musical creada a El Masnou, Maresme. El nostre objectiu es poder oferir una combinació del millor hard rock dels anys 80 amb altres influencies.
El grup esta actiu des del 2015 i els integrants som:

 

Oriol Van Horrn a la guitarra
Bernat Pera al baix
Oriol Llavorsí a la guitarra
Ferran Pou a la bateria
Miki Garrudo a la veu

 

 

 

Mirs_Tone

Sóc la Mireia Federico Guanyabens i tinc 17 anys. Vaig néixer a Granollers el 17 d’abril de 2001 i he viscut tota la vida a Mataró. Els meus pares són l’Eulàlia Guanyabens Calvet i en Josep Federico Salellas; també tinc dos germans, en Pol de 20 anys i en Bernat de 9.
Em defineixo com una noia activa, riallera, sociable, atenta, teatrera, rigorosa i feliç.
He estat sempre escolaritzada per la via pública, a l’escola bressol Les Figueretes, a l’escola l’Anxaneta i actualment estic cursant 2n de batxillerat científic a l’IES Alexandre Satorras.
Des de ben petita he sigut una nena molt activa i entregada a una llarga llista d’activitats extraescolars, que actualment ocupen gran part del meu temps al dia a dia. Vaig començar a anar a classes de música amb 4 anys, i ara en farà 10 que vaig a classes de piano a l’EMMM (Escola Municipal de Música de Mataró). Allà hi he cursat cambra de música antiga, orquestra, música i moviment, xilòfon i cant coral. Actualment també hi curso llenguatge musical, consciència auditiva, combo i música electrònica. A nivell musical, cantar també ha estat sempre una de les meves grans passions que em defineixen, i ara fa un any que vaig a classes de cant a una escola de Barcelona, anomenada Gershwin.
Una de les altres passions que m’acompanya des de ben petita és el teatre. Sóc membre actiu de la Sala Cabanyes, un dels teatres de Mataró. Allà he actuat des de ben petita, i en concret aquest any vaig participar en el muntatge de Els Miserables, com a protagonista amb el personatge de Cosette.
A nivell de cantautora, porto poca història escrita. A partir dels 15 anys vaig sentir la necessitat de crear la meva música, d’expressar els meus sentiments a través d’una melodia i poder compartir-ho. Així vaig escriure la meva primera cançó, «CRIDA». Poc a poc, a través del piano i la guitarra he deixa’t anar els meus sentiments i he anat creant noves melodies. Mitjançant l’instagram (@mirs_tone), comparteixo petits vídeos on la música és la protagonista. Fa cosa de dos anys que vaig fer el meu primer concert, a un petit carreró de Mataró. I així he anat creant aquestes “trobades” amb la gent que li ve de gust escoltar música en directe, en porto 5 o 6, amb l’ajut de diferents companys per assolir-ho, cantant i tocant covers i temes propis per a fer arribar la música al públic, sempre a carrers i places de la meva ciutat.
En un futur, no tinc gaire clares les coses, però sí que sé del cert que la música estarà sempre allà. Ha estat i serà una manera molt personal de sentir i fer-me gaudir de la vida d’una manera única, compartida amb tothom qui m’escolta.

Spaguettis Cadukaos

Spaguettis Cadukaos neix a Vilassar el 2005 en ple auge del Punk i l’Oi més durs. No obstant, la falta de bucs d’assaig els fa renunciar a tocar de manera imminent.
10 anys més tard, el grup reneix de les cendres i es consolida, incorporant un nou membre i mantenint les tendències musicals de l’època, adaptades als temps que ens han tocat viure.

 

 

 

 

 

Participants 2018