Reserva la teva entrada per accedir al recinte del Festival

(Parc de l’antic camp de futbol).

Entrada gratuïta, amb reserva prèvia.

 

Segons els protocols pel COVID-19, aquest any la proposta d’EstiuJazz es concentra en dos únics dies d’actuacions, repartides amb dues actuacions per dia. L’espai permet un aforament controlat i limitat on és podrà accedir amb reserva prèvia.

Només has de reservar l’entrada pel dia que vulguis accedir i mostrar-ho al punt d’accés.

 

T’enviarem tota la informació per e-mail de com es procedirà als accessos a l’espai i les mesures sanitàries corresponents, a més dels criteris per moure’s dins del recinte i les opcions per a sortir entre concert i concert.

ALEX ZAYAS QUARTET (Blues)
Alex Zayas és un dels referents del blues sorgit de Barcelona. Actualment es troba immers en una fantàstica metamorfosi musical, fruit d’una maduració artística i la constant recerca de noves metes. El nou àlbum, mes que una ruptura amb la seva passada carrera, representa la culminació artística de totes les experiències i influències viscudes, que l’han portat a compondre tenint en compte la simbiosi entre les 2 Amèriques, la llatina i l’anglosaxona. Una nova etapa en la trajectòria d’un gran músic i artista. Alex Zayas ha treballat amb artistes de la talla de Larry McCray, Johnny B Gayden, Lynwood Slim, U.P. Wilson (Texas Tornat), Paul Orta, Alvin Youngblood Heart, Mike Wheeler i Rick Perkins, entre d’altres … i ha actuat en clubs i festivals de renom per tot Espanya, Bèlgica, Luxemburg, Portugal, Itàlia, Canadà i USA.
L’acompanya a la banda músics d’alt nivell com David Sam (Tecles), Roberto Olori (Bateria) i Jordi Cobre (Baix).

 

DURANGO (Jazz) 
Durango neix del trobament en l’ESMUC, músics joves amb experiència, però molt interessats en aprendre el complex i fascinant món del Jazz i totes les seves vessants. Amb un quartet format per clarinet/saxo, piano, contrabaix i bateria, es busca l’expressió personal com a individu, però a través d’una unitat com a grup musical, tant de “standards” clàssics del jazz, com a noves fusions del jazz amb altres estils com la bossa o la samba, entre altres, en temes propis.
SAMBALA (Música Brasilera) 

La gran riquesa i diversitat de la música del Brasil i les seves arrels africanes formen part indissoluble de la trajectòria i el creixement dels integrants d’aquest projecte. Músics que han begut sempre de les fonts de diferents ètnies, buscant-ne les essències i mesclant-les en la recerca d’enriquir el propi llenguatge, s’uneixen ara per crear Sambala i proposar-nos un espectacle basat en la música popular brasilera a partir de cançons d’alguns dels grans autors d’aquest gènere tot passant-les pel seu filtre personal i eclèctic.

Músics:  Maya Takeuchi (veu), Pedro Bastos (guitarra de set cordes), Xavi Lozano (flautes i quotidòfons de vents), Xavier Tasies (percussió) i Marc Vila (bateria).

 

YERBAZUL (American Bluegrass)

“YerbAzul” de Barcelona són quatre amics musicals amb una llarga trajectòria creativa. Doc Scanlon, baixista de Nova York, Estats Units, ha tingut una exitosa carrera a nivell mundial i també toca a la coneguda banda de swing de BCN, Cool Cat Combo de Doc Scanlon. Jorge Rodríguez és un cantant i guitarrista amb molta afició per l’amor de Doc Watson, Robert Johnson i The Band. L’inescrutable Pepe Fuster, un intèrpret de banjo expressiu. I Ricky Araiza, amb gires mundials, enregistraments i aparicions a la televisió amb  John Denver, membres de la Byrds & Eagles, La Vella Dixieland, Locomotora Negra i molts altres. La música que fan junts demostra la seva passió pel bluegrass, el country blues, el swing, el folk i el country, amb les millors seleccions de peces i harmonies vocals ajustades.

 

EstiuJazz 2021 – TIANA